fbpx bruiloftnanny.nl

Veelgestelde vragen

Alle diensten staan in Shiftbase onder openstaande diensten, of onder rooster.

Elke maandag worden de ingediende kwitanties uitbetaald. Let op: de kwitantie moet maandag voor 12:00 uur binnen zijn, anders word je pas de week erna uitbetaald.

Ga naar de dienst waar je voor bent ingedeeld. Klik op ruilverzoek en selecteer alle medewerkers. Zij krijgen een melding.

Er wordt één nanny als reserve ingedeeld in Shiftbase. Als je ziek bent word je vervangen door die persoon.

Je koopt zelf materialen bij die op de activiteitenlijst staan. Doe dit op tijd, want het is verplicht om altijd voldoende spullen te hebben. De materialen komen o.a. van Action en Hema. Je stuurt een foto van de bon en een tikkie naar 06-14194930 (Fabienne).

Ja, het is verplicht om bij het gesprek aanwezig te zijn als je gevraagd bent. Er hoeft altijd maar één nanny bij het gesprek te zijn samen met de senior nanny of Fabienne. 

De senior nanny’s zijn Ashley Bos, Karina Costes de Jesus en Ursula Timmermans. Onder het kopje Wie is Wie zie je iedereen die in het team zit.

Wat jammer dat je stopt! Zorg dat je vervanging vindt in het team als je nog ingepland staat voor toekomstige bruiloften. Stuur een mail naar hi@bruiloftnanny.nl per wanneer je stopt en Fabienne maakt alles in orde.